Workshop kerststukjes maken Les fleurs de mylene verzorgt ook Workshops Bloemschikken , Bakken en Koken op Scholen, BSO`s en voor bedrijfsuitjes. Workshop broodbakken
Wij verzorgen de workshops voor alle leeftijden. Dit doen wij op locatie bij u maar we hebben ook de mogelijkheid in Amsterdam voor groepen van 10 tot 15 personen alleen is het hier niet mogelijk om te bakken. Heeft u een bedrijfsuitje of wilt u op het werk een leuke gezellige creatieve workshop houden vraag naar de mogelijkheden.
Voor informatie en vragen kunt u ons mailen en bellen

info@lesfleursdemylene.nl

of 06-24 775 606
Workshop  Workshop Kerststukjes maken op De Sneeuwbes Workshop van Les fleurs de mylene
Kerststukjes van de kinderen op tafel in de klas Bloemschikken
Voor het onderdeel bloemschikken zullen we altijd rekening houden met het seizoen. Het kunnen dus stukjes zijn voor de zomer het voorjaar de herfst en de winter. Het is natuurlijk ook mogelijk om het op feestdagen te laten aansluiten zoals Valentijn, Suikerfeest, Halloween, Sinterklaas, Kerst, Moeder en Vaderdag.
We kunnen alle materialen aanleveren op locatie maar als u zelf al het 1 en ander heeft kunnen we dit natuurlijk prima verwerken.

Workshop Kerststukjes maken Amsterdam
Beslag maken Workshop Kerststukjes maken op De Sneeuwbes Workshop kerststukjes maken Workshop Chocolate chip cookies
Workshop broodbakken op de Vlinderboom Bakken en Koken
Voor het onderdeel Bakken en Koken is het dus alleen mogelijk om dit op een locatie te doen waar een oven aanwezig is. Vanuit mijn brood, banket en kook achtergrond kan ik ook een stukje theorie meegeven over de voeding en de grondstoffen.
 
Denk bij het bakken van brood aan alle soorten zoals Spelt, Volkoren, wit, bruin, kerstbrood en krentenbollen. Dit proces duurt wel 4 uur van het kneden tot afbakken. Voor de rest gaat dit uiteraard niet op.
Krijg je al trek van dit lekkers ? neem dan snel contact met ons op en leer eenvoudige lekkere gezonde gerechten te maken.
Uiteraard houden we ook rekeningen met 
allergieën .(suikervrij, glutenvrij, enz
Workshop spritsen maken
Terug