Styling en aankleding van uw bedrijf of stand
Les fleurs de mylene verzorgt ook de aankleding van uw stand op een beurs .
Hiernaast een impressie van wat wij hebben gedaan voor het modelabel Red Sheep op de Modefabriek in Amsterdam
Stand Redsheep Modefabriek Amsterdam Stand Redsheep Modefabriek Amsterdam
Bloemwerk van Les fleurs de mylene op de modefabriek Amsterdam Stand Red Sheep op de Modefabriek Amsterdam Plantentas gebruikt als Vaas met Tulpen van Les fleurs de mylene
Model met Rouwkruis van Les fleurs de mylene shoot by Foto Floor Les fleurs de mylene maakt ook het bloemwerk voor fotoshoots.Hiernaast een model van FotoFloor.
Wij denken graag mee met de klant aangezien we de ervaring met bloemen en styling hebben kunnen we de creatieviteit van de opdrachtgever goed vertalen in planten en bloemen.
Groenwerk voor Fotoshoot Grazia shoot by Foto Floor

Voor de Grazia hebben we ook mee geholpen om het juiste groen te kunnen vinden om dit totaal plaatje te kunnen afleveren
 
Echte bloemen in de bruidstaart bij Cake It in Wormerveer Links zie je de prachtige combinatie van echte bloemen verwerkt in een bruidstaart gemaakt door Cake It wormerveer. Dit was voor de Stand van de Zaanse bruidsbeurs maar kan ook de taart voor uw eigen bruiloft zijn.

Rechts de combinatie van de bruidstaart met bruidsboeket.
Bruidsboeket met de Taart van Cake It
Bruidstaart van Cake it met ons Bruidsboeket voor de Zaanse bruids beurs Zie voor meer echte bloemen in je bruidstaart de site van Cake it
1
Bruidstaart
Petite Bouquet Petite bouquet

Petite Bouquet het kleine boeketje wat perfect in een glas past waardoor je met een aantal boeketjes al een super sfeer kan maken in uw bedrijf.
U kunt hierbij denken aan een abbonement maar ook is het natuurlijk mogelijk om dit eenmalige te doen voor een feest. Bij een abbonement kunt u denken aan iedere week een verse serie Petite Bouquet om zo de sfeer binnen uw bedrijf wat op te fleuren. Wij houden rekening met uw wensen dus als u alles in de kleurstijl van het bedrijf wil kan dit maar ook zullen we proberen om zoveel mogelijk met seizoensproducten te werken.

Voor meer informatie of een offerte neem gerust contact met ons op

Petite Bouquet
Terug