BalkonTeelt en stadsboeren
Planten hangtas Les fleurs de mylene heeft op dit moment 1 soort plantentas de Organics.De Organics zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen vermengd met jute en bamboe. Hierdoor is het een uiterst flexibele organische stof die veel beter voor planten is dan alle andere materialen. De Organics is ook makkelijk te bewaren en neemt niet zoveel ruimte in beslag is de ouderwetse plantenpotten. dakteelt Balkonteelt Balkonteelt
plantentas met druif De stof van de Organics stelt wortels in staat om te ademen en beschermt wortels tegen hitte en kou.
Machine wasbaar op 30 graden
Zorgt voor een betere afvoer van water, voorkomt dat de wortels gaan rotten en stimuleert plantgroei en verhoogt de opbrengst. Hierdoor kan je het maximale uit je balkon / tuin halen.
Je kan in de tassen alles verbouwen. Aardappels en pompoenen doen het super in de tas net zoals tomaten en komkommers .UIteraard hebben ze wel wat liefde nodig maar dat geld voor alle planten natuurlijk.
Plantentas met meerdere kruiden De stof beschermt je planten tegen schadelijke natuurverschijnselen zoals extreme hitte, droogte, kou en insecten.Dankzij de bescherming is het tevens mogelijk om je planten eerder naar buiten te verplaatsen. Kweken in de plantentas betekent ook dat je groenten en kruiden veel schoner zullen zijn. Je kan de tas natuurlijk ook voor andere dingen gebruiken zoals openhaardhout, speelgoed, boodschappentas, tijdschriften/kranten, hobby- en woonaccessoires.En na gebruik prima te wassen op 30 graden in de wasmachine. Dakteelt pompoen
plantentas plantentas als woonaccessoires Op dit moment hebben wij de
3,8L Grijs
3,8L Zwart
8L    Grijs
12L  Grijs
12L  Zwart met handvat
39L  Grijs met Handvat
39L  Zwart met handvat
56L  Zwart met handvat

plantentas balkonteelt
planten hangtas plantentas met aardappelen Hou Facebook en twitter in de gaten voor de markten waar we staan.
Of mail naar info@lesfleursdemylene.nl voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag om het maximale uit uw balkon te halen. Ook geven we advies hoe u het beste kunt starten met uw balkonteelt.
Vogelhuisje met plantenbak Plantentas en woonaccessoires in 1

Terug